Frukostar är till för att ätas.

Vaknade vid sju och gick upp runt halvåtta. Då satte sig jag och William vid matbordet iklädda våra morgonrockar (jag med pyjamas under). Jag dukade fram, bröd jag gjort på fiberhavregryn, vatten, linfrön, pumpa och solrosfrön ihop kokat och sedan värmt i ugnen.
Skinka, ost och gurka.
Lite kesella och min egna vanliga blandning uppe på. Tassimo latte med mindre socker och proviva.

Där satt vi och myste i morgonsolen tillsammans som den lilla familj vi är. Jag är ingen av de som påstår att jag lever att fantastiskt underbart och perfekt liv. Sånt stör jag mig på, men jag känner mig ändå lyckligt lottad i livet och tacksam för vad jag har, utan att behöva känna ett bekräftelsebehov över att berätta om saken på facebook.

002Frulle ala familjen i Falun.

001Alltid bus.

003Göttans!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Frukostar är till för att ätas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: