Jag brukar inte vilja shoppa ensam. Jag får lite panik av att gå runt ensam på stan, så igår övervann jag den känslan och gick och småshoppade. Först utnyttjade jag ett presentkort på Hemtex på ett par gardiner som nu sitter i mitt sovrum. Om intresse finns kan jag fota dem.
Jag hamnade även på stadium där jag också hade 100 i presentkort. Där hade de köp 3 varor i hela butiken och betala för två så jag föll för saken. Det blev två riktigt härliga STORA och rymliga tröjor samt ett par mjukisbrallor som är perfekta för såna som mig, som älskar att glida runt i mysbyxor hemma.

Gick även in på en liten söt butik med små inredningsdetaljer och föll för ett kaffefilterställ? Eller vad de kan heta, 59:- tyckte faktiskt inte det var något att bråka om. Jag har nämligen kaffefilter utspridda på flera platser i hemmet, detta kanske ger lite mer organisering.

008Smart grej detta. 59:-

00720% på alla gardiner på Hemtex. Sen hade jag 25:- i presentkort via
wrapp så betalade 150:- för dessa. Tyckte dem var fina.

006Mysbyxor för 99:-

004Tröja 179:-

005Tröja 179:- (kan ha fel. Fick ett plagg av dessa gratis + att de var halva reapriset.)
Sen hade jag ju 100 i presentkort så det blev ganska billigt detta.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: