20130403-204008.jpg

Titta vad som fick följa med mig hem. Jag såg den tidigare idag och föll in i förälskelse det var som det jag sökt så länge bara fanns där och så rabatterat och så perfekt. På väg hem från Björn köpte jag den. Sen bar vi hem dem, jag, Björn och William.
Kärlek vid första ögonkastet? Ja det kan man få till mycket!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: