Om jag var rik skulle detta vara min drömoutfit. Mycket för att jag gillar att blanda och därför att det är extremt underhållande att drömma sig bort inte sant?
Kläderna kommer från sidan Estella, och jag tycker sidan var mysig och trevlig. Även om jag besöker webbshoppar handlar jag inte varje gång. Denna gång drömde jag mig dock bort en stund. Jag behöver verkligen en ny väska framför allt. Min håller på att gå sönder, så denna på bilden här nedan skulle passa perfekt. Resterande plagg är mest drömplagg. Kika in och ta er en titt ni med.

Frontrow Living Queen Clutch Bone Rätt häftig väska Av märket: Frontrow Living.

Pulz Jeans Trisha Light Tan Så somrigt linne. Riktigt coolt men samtidigt somrigt och glatt. Av märket: Pulz Jeans.

Soaked in Luxury Studsopant Black
Med dessa byxor till tror jag att detaljerna på både väskan och linnet kommer fram. Av märket: Soaked In Luxury.

Henri Lloyd Reese Knit Blazer Navy
Som ni märkt älskar jag såna här kavajlikande kläder. Det känns uppklätt men ändå snyggt och bekvämt. Av märket: Henri Lloyd.

Culture Berlin Scarf Gardenia/Neon Pink
Jag är en riktig sjalkvinna. Jag använder sjal till allt, denna sjal skulle bryta av men ändå passa in. Av märket: Culture.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: