Intervjuad.

Dagen har bestått av en ganska fullbokad och intensiv dag men ändå helt perfekt.
Började dagen med en härlig frukost tillsammans med William, efter frukosten begav jag mig mot lasarettet för att delta i en studie som jag skrev om tidigare, efter studien kom jag hem och städade. Fixade och donade här i hemmet medan William spelade på paddan.

Klockan 14:00 kom en tjej hit som skulle intervjua mig för en tidning, mer om de berättar jag när tidningen kommer ut. Hon hittade mig genom bloggen och blev intresserad av min livresa. Så på den biten blev det, en intervju där jag fick fundera och tänka en del. Ska få läsa igenom den sen här hon renskrivit och kanske lägga till eller ta bort saker. Om någon månad kommer jag bli fotograferad för tidningen också, det här är skitkul verkligen! Tänk om jag kan inspirera andra genom en tidning det skulle ju kännas underbart.
Det är ju en del i att jag bloggar, att låta andra människor förstå att INGET i livet är omöjligt aldrig någonsin!

Efter intervjun gick jag och William mot regementet, där gick vi in på plantagen där jag förälskade mig i trädgårdsmöblerna ni säkert såg att jag köpt! Jag gick från Plantagen för att gå mot Björn och såg att det var skorea på Intersport, jag passade således på att köpa skor för 150:- åt William. De var ett par Pumpa som tidigare kostat 500 så det kändes verkligen som ett kap, då han behövde nya skor.

Sen gick vi till Björn, som bjöd på middag. Efter maten gick vi hemåt igen, och gled in på Plantagen där jag köpte de fina trädgårdsmöblerna och så kånkade vi tre hem på den gruppen.

Väl hemma står den nu jättefint ute på balkongen och väntar på ett mycket fint sommar väder som jag beställt.
William drog upp till grannen och de kom strax ner för att tjata om minecraft som de vill att jag ska köpa via webben. Jag blev dock lite skeptisk så jag sa väl typ att jag måste först kolla så valutan stämmer så fixar väl de åt grabbarna imorgon.

NU börjar ögonen falla ihop på mig. Har hjälpt en tjej med hennes header och nu är tröttheten nära. Lär sova nu innan jag somnar sittandes.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Intervjuad.

 • 4 april, 2013 at 07:02
  Permalink

  Vad roligt… Har du påsklov nu?

  Reply
 • 4 april, 2013 at 10:08
  Permalink

  Åååh nu blev jag också sugen på att köpa nya uteplatsmöbler.
  Förr hade vi bara balkong så det vi tog med oss till radhuset känns inte rätt för uteplatsen… Problemet är bara att vi ännu har en massa snö där vi vill ha möblerna så det känns lite konstigt att köpa dem nu.
  Kanske får ta och skotta bort allt i morgon 🙂

  Reply
  • 4 april, 2013 at 15:11
   Permalink

   Martina – Är massa snö här med, JAG bor ju i kalla Dalarna. Hehe, men jag köpte ändå för jag har bestämt att nu är det snart sommar (trots att det är vitt utanför mitt sovrumsfönster där balkongen är.) Kanske borde ut och skotta med 😉

   Reply
 • 4 april, 2013 at 23:06
  Permalink

  Spännande med intervjun! Hoppas man kan hitta tag o läsa det sen.

  Reply
  • 4 april, 2013 at 23:18
   Permalink

   kackmarie – Säger till när jag fotas och tidningen kommer ut 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: