Följde med Björn och William ner och litade upp lite piratkläder för William han ska ha på ett kalas imorgon. Sedan träffade jag Lisa och vi tog en varsin sallad på Maestro.
Åkte hem och ringde min mormor, pratade en stund och det var verkligen mysigt.

Snart blir det sängen för mig. Jag ska åka till Älvdalen imorgon för Annas Erik ska döpas, så det blir mitt projekt imorgon. Lär gå upp tidigt då det går väldigt få bussar upp till norra Dalarna från Falun och lika dåliga bussförbindelser är det för hemvägen.

Nä om man ska bege sig mot sängen, skriver säkert något genom resan uppåt. Det är snart tio år sedan jag befann mig i Älvdalen sist, var nämligen där 2003 på Motorfestivalen senast, så det är väl på tiden att befinna mig där igen nu.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: