Jahopp då var det måndag igen då, denna morgon var äckligt seg! Ville ogärna gå upp utan kände bara “åh nej!” Men det blir bra, behöver väl bara vakna upp på riktigt så är jag “redo” för dagen.

Märks att astmasäsongen är på gång nu, börjat med en ny medicin och den funkar jättebra hittills men är tungandad, trött och irriterad. Så här blir det varje vår/sommar när pollensäsongen drar igång. Att leva med astma annars är ju “vanligt” för mig men så plussas detta på med pollen. Alltid lika “kul”. Men trots astman och allergin älskar jag sommaren.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: