Vi åkte till Golden Palace och firade min tillsvidareanställning nu på kvällen. Jag och Björn åt varsin kycklingrätt med cashewnötter och William tog en rätt med kycklingspett till de tog jag och William en varsin friterad banan och glass som efterrätt. Det var lyxigt och känslan jag har i kroppen är överväldigande. Jag förstår inte riktigt att det är sant, en tillsvidareanställning. Jag är stolt över mig själv. Stolt och lycklig!

028Familjestund.

029Meny.

030Efterrätt.

031Myser!

8 kommentarer

  1. Grattis! Och vad mysigt ni såg ut att ha det 🙂
    sv: ja, det är väl så, haha. Jag vet att det vart på tok för mycket men så går det ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: