20130502-065132.jpg

På väg mot torsdag och jobb. Alltid skönt att sätta sig på bussen och börja reflektera inför dagen. Jag tycker det är mycket lättare att åka nu när solen lyser på morgonen. Det är liksom lättare att känna av morgon då.

Igår kväll såg jag på revolution och jag älskar verkligen den serien! Sjuktbra och de har verkligen sett till att spela på att man aldrig ska vara beredd på nästa steg. Jag är fast i serien, såg även att den kommer fortsätta precis som Dallas så nu hoppas jag även på The lying game.

Nu ska jag fortsätta min resa.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: