20130511-004716.jpg

Har spenderat kvällen och dagen med Lisa. Många skratt, humor och en liten duns av alkohol. Klappat på Cubus och haft det trevligt. Är glad att jag lärde känna Lisa under lärarprogrammet, hon är en bland mina närmsta vänner.
Grillat idag och körsbärsöl och äppelvin trevlig kväll helt enkelt!

20130511-004723.jpg

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: