Inget inlägg på en heldag nästan, vad beror detta på? Jag har inga bra ursäkter för att lämnat internet mer än att jag varit lika trött som jag varit de senaste veckorna. Gud jag sover som bebis hela tiden, är trött när jag vaknar, trött när jag är vaken och trött efter att jag SOVIT! Jag är som en sengångare som vandrar runt med trött och uttömd blick hela dagarna. Jag begriper ingenting, är trög i skalet och antar att det är pollenbomb som gör saken.

Brorsan är i alla fall på ingång, så vi ska äta något glo på tv förmodligen Dexter och ja umgås.

Vad händer för er denna lördagskväll.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: