20130510-064351.jpg

För er som inte redan visste det är det idag fredag och denna dag är jag på väg mot jobb. Tänkte att det kunde vara bättre att använda denna dag som jobb så jag får mer ledigt i sommar. Jag är en sommarmänniska som helst vill ha ledigt då. Idag när jag kommer hem ska jag ta och träffa Lisa som det ser ut om inget ändrats. Nä nu tar jag min resa mot jobbet! Ha en fin dag!

20130510-064322.jpg

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: