Godmorgon du sköna söndag.

Nyss gått upp även om jag vaknade relativt tidigt med redig jävla träningsvärk i ländryggen POSITIVT! Min träning igår måste således ha gett ryggen en lite törn eftersom den uppenbarligen fick känna att den “jobbade”.
Morgon i Falun och jag har hunnit med att vika och hänga tvätt, fyllt på vatten åt mina rosor, snittat mina rosor och ska strax ge mig på frukosten.

Tänkta duscha och ta mig en promenad efteråt, mot Maxi så ingen längre promenad. Jag har inga speciella planer inför dagen. William och Björn samt Williams farfar ska ner i gruvan tillsammans så de lär säkert få sig en trevlig stund.

Nä om man skulle äta den där frukosten, då kan jag samtidigt passa på att tömma och fylla diskmaskinen igen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Godmorgon du sköna söndag.

  • 12 maj, 2013 at 12:25
    Permalink

    lite skönt med träningsvärk är det allt, man vet att träningen har gett resultat! 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: