Zzz. Zzz. Zzz

Snarkar, gäspar och är allmänt trött. Denna period är långt ifrån kul, allergi i luften och trötthet för ett helt kompani. Behöver min skönhetssömn så till den grad att jag inte orkat se någon serie på flera dagar men ikväll måste jag!

Förresten, kommer man hem klockan nio är man inte så pigg på att göra annat än att sova tyvärr.

Vad händer för er idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Zzz. Zzz. Zzz

 • 16 maj, 2013 at 07:23
  Permalink

  Jag vaknade upp jättepigg idag, får se hur länge det håller i sig 😉

  Reply
 • 17 maj, 2013 at 00:15
  Permalink

  Nej håller med dig, jag jobbar fram till 07.00 så det är min plan för “idag”.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: