20130515-065049.jpg

På väg mot jobb och planeringsonsdag. Mina byxor har en tendens att dra till sig blickar, men det bryr jag mig föga i jag älskar mönstret, helt underbart fint och coolt tycker jag.

Mitt nya halsband bär jag också, denna dag är det framtidensskola dag också vilket betyder att jag ska hem och tillbaka till jobbet igen vid 18:00 och jobba till 20:00, såna här dagar är något påfrestande man är oftast död när dagen är slut. Men onsdag är väl okej, torsdag och fredag brukar gå fort med.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: