Ibland ser man dem, husen som man bara skulle vilja bo i. Det där hemmet som skriker efter att man borde flytta dit. Att äga sitt boende, att fixa i trädgården och göra fint hemma. Jag längtar ofta till hus och liv. Helst skulle jag vilja köpa ett riktigt ruckel och göra om från grunden. Ett hus där ingen bott på flera år med spökliknade fönster och en grund som man sedan kan göra om till helt sitt eget. Jag vill ha ett typiskt dalahus rött med vita knutar och fönsterkarmar. Inuti vill jag göra det lantligt och med många ljuskällor. På gården skall det finnas äppelträd, päronträd, körsbärsträd och självklart syrener! Helst skulle jag vilja bo en bit ifrån bebyggelsen så jag slapp grannar och kunde gå ut och sola utan att oroa mig för att grannarna ska se. Hamnade nyss på sidan movehome som inte direkt fick mig att sluta drömma om ett eget hus.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: