Kom på en ide (kanske redan någon som gjort samma, men då kan ni ju köra på två eller hur?!) Nu är det semestertider, sommarlov och framför allt sommar.
Jag tänkte där med köra en utmaning där jag hoppas fler vill hänga med på. Under vecka 27 skulle jag vilja att du som väljer att medverka visar upp någon form av upplevelse i just din stad/by/ort i minst 5 dagars tid. Det kan vara det lokala leklandet, en picknick vid sjön/havet eller varför inte bassäng? Din motionsrunda, varför inte ditt gym? Ortens mysigaste fik eller restaturang? Med eller utan barn, ung eller gammal? Ta kort och berätta, skriv i era bloggar och berätta vad ni gjort under era minst 5 dagar, och det är ingen fara om det blir färre eller hela veckan huvudsaken är att du verkligen lägger fram tips och idéer för andra. Det enda riktiga kravet är att aktiviteterna som mest får kosta 200 kronor per aktivitet, detta då jag vill att alla oavsett ekonomi ska känna att det har möjlighet att delta och njuta av veckan när vi verkligen skryter över hemmaplanen. Tog vecka 27 så alla ska hinna planera lite, och framför allt fler ska få chansen att delta. Anmäl dig genom att kommentera och länka gärna detta inlägg så jag och andra får chansen att följa er vecka 27!

Så vem är med?

028

6 kommentarer

  1. låter skoj! jag vill vara med! är det nästa vecka? (svara gärna på min sida då jag tydligen inte får några meddelande när du svarat )

  2. ÅH vilken rolig idé, jag är på! Bor ju i stockholm så här finns det massor att göra men det svåra är ju faktiskt att hitta bra budgettips! 😀

  3. Låter intressant, men fel vecka för mig.. Jag har värstingpassen på jobbet nu till veckan, v 28 är det lugnare, och efter det är det äntligen semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: