20130628-220603.jpg

20130628-221121.jpg

Lite glädjande är ändå wrapp måste jag säga. Fick glasburken ovan (som egentligen är ett tandborstställ men som jag proppat tops istället) för 22:- (Hemtex) och plåtburken (Indiska) fick jag gratis tack vara wrapp! Värsta kapet, värsta lyckan!

Hittade även ÄNTLIGEN en handväska! Jag har letat i ett år men nu så, den är köpt och den kostade 129:- så det kändes helt okej. Lagom stor och bra att ha med sig de man måste i. Blev även ett par skor för 149:- lite får man unna sig tycker jag.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: