Jag har aldrig varit på Big lake run tidigare, jag har heller aldrig kört den innan. Men idag ska jag köra åt Björn. Har en känsla av att det kommer bli varmt och tröttsamt men blir säkert okej.

Ätit frulle med William och nu spelar han lite på Paddan medan jag sitter här och filosoferar lite. Sånt är ju väldigt spännande de med, filosoferingar, önskningar och tankar en del av livets sidor. Det där som får oss att vara människor som åker runt där i vår hjärna.

001Dagens frulle:

Smoothie på proteinmjölk och proteinyoghurt. Proviva och Kiwi,
Solrosfrön, Linfrön och pumpakärnor.
Linfröknäckebröd med ost och skinka.

002William njuter av frullen.

011Mama for the day.

012Jag gillar rosa!

 

6 kommentarer

  1. Coolt med rosa slingor i håret. Jag provade min kompis för ett tag sedan, tyvärr ger det inte samma efekt i blont hår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: