Så har nästan hela denna förmiddag gått, tiden susar verkligen måste jag säga. Jag har hunnit med att vika tvätten, ätit frukost, plockat i och ur diskmaskinen och bestämt mig för att det alldeles strax vore otroligt bra för mig att faktiskt ta mig tiden att duscha så att jag och William kan ge oss ut på dagens aktivitet tillsammans.
Vädret i Falun är mulet och sisådär vart tog värmen och solen vägen?! Jag har semester nu ju!

Jaja, här har ni ett inlägg tills lite senare.

2 kommentarer

  1. Åh va härligt ha en fin dag 🙂
    Själv har man bara hunnit med frukost, tog en lång sovmorgon imorse. senare ska ja till gymmet
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: