Har just nu tagit mig tiden att se True blood och Devious Maids, jättebra avsnitt båda två. True blood hände det verkligen saker i detta avsnittet och jag längtar tills nästa vecka när jag får se mer, funderar en del kring Sookie och Warlow.
Devious maids var kul de här avsnittet skrattade en del så känns som serien växer in på mig, den kan bli riktigt bra. Kanske inte helt hundra men ja, den känns som den växer. Imorgon är det dock fler serier jag gillar och tisdagar är därmed en av favoritdagarna när det kommer till serietittande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: