20130801-233304.jpg

Gick in för att släcka lampan på Williams rum och möttes av denna avslappnade och sovande stilen. Ett kärleksrus flög genom min kropp. Honom har jag skapat, vilken gåva! Vilken underbar gåva, att få älska någon så högt. Att bara kunna titta på någon och känna att mitt hjärta kommer alltid springa på sidan för honom. De vackra med att vara förälder, de underbara och fina med att få älska någon så högt. De är ren kärlek, kärlek totalt kravlöst. Det är föräldraliv!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: