Okej han tillhör mina stora idoler, och denna bild var så klockren! Från Facebook så klart, vart annars?!

8 kommentarer

  1. Sheldon är så underbar!

    svar på din kommentar om PLL 🙂 Jag tror faktiskt att Ezra är A och har gjort det riktigt länge! Han har varit skum och vetat saker som han inte borde. Sen är det ju såklart ett klassiskt PLL move om det skulle visa sig att han är oskyldig, men jag hopps inte han är det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: