Boktips – gammal goding.

När jag läste sex och samlevnad kom denna underbara bok ut, jag köpte den åt William samtidigt som jag använde den i pedagogiskt syfte i kursen. Jag rekommenderar denna, helt underbar. Den tar upp olikheterna biologiskt men pekar samtidigt på likheter. Helt perfekt bok för nyfikna barn. För er som läst länge, har ni nog redan sett mig tipsa om denna bok förr.

20130904-215812.jpg

20130904-215822.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Boktips – gammal goding.

  • 4 september, 2013 at 22:01
    Permalink

    Ser ut som en bra bok , för tidigt o skaffa en sån här kanske men förhoppningsvis kanske jag finner något liknande om ett par år ! 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: