Jobbade till klockan 16:00 idag då jag var med på skolmötet, jag är ju lite av en datanörd och har därmed tagit på mig lite sånt ansvar på jobbet.
Fick skjuts hem av en kollega så det var verkligen jättegulligt tycker jag.

På väg hemåt ringde musikskolan och meddelade att William kommit in på bas och kommer således spela bas på torsdagar. William blev skitglad över saken, vi ska dit imorgon på ett möte. Förutom de går ju William på orientering och friidrott men det är han själv som vill. Jag tänker att så länge han själv väljer att vara aktiv i saker är det bra för min del.

Dagen gick verkligen skitfort för övrigt och imorgon är det torsdag och sen vips är det fredag igen. Sjukt vad veckorna swischar iväg egentligen.

Tog lite foton på William på väg mot friidrotten idag. Bjuder på dem.

001William på väg mot friidrott.

002Rönnbär.

003Spännande träd här i stan.

004William.

005Fejkspringer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: