Timmar för arbete.

Sitter på bussen, skönt med torsdag det känns som den här dagen behövs. Dagen innan fredagen, idag ska jag och William till musikskolan efteråt ska William till Norslund på orientering. Efter det blir det väl middag och sen är dagen så gott som över! Ibland känns det som dagarna går lite väl snabbt kanske?
Hur som helst, jobb, torsdag och snart helg!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Timmar för arbete.

 • 5 september, 2013 at 10:54
  Permalink

  Hoppas han kommer tycka Bas är kul .:)
  Själv spelade ja Fiol när ja yngre i Muskskolan 🙂
  Ha en jätte fin dag

  Reply
 • 5 september, 2013 at 19:27
  Permalink

  Här blir det musikskolan imorgon 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: