Har hunnit med att städa idag, duschat och haft en trevlig dag i stort. Vi sov över hos Björn i natt, var meningen att jag skulle på lite After work med två kollegor igår men den ena blev sjuk så vi sköt på saken. Istället följde jag med Björn hem till honom där William ändå skulle sova där så då gjorde jag det med. Vi såg näst sista Twilight filmen då Björn inte sett dem, eller ja de andra tre men inte de två sista.

Hur som helst sov alltså över hos Björn inatt och i morse åkte jag hem, William följde med Björn först men sen började William må dåligt. Han har ont i halsen och är således ganska seg så han kom hem. Under den tiden hade jag hunnit med att dammsuga och duscha.

Var på VCT igår hos min astmasköterska som jag fick lova att skriva in mig på gym för lungornas skull. Att jag går runt 30 minuter per dag är för lite så jag ska väl göra det, tanken finns där redan. Grejen är väl mest att jag tycker att det är hutlöst dyrt överallt. Tänkte först ta Lugnet men kände mig lite avskräckt av priset, upptäckte därmed grand som visserligen är dyrare men de erbjöd ju massor av roligheter utöver gymmet så funderar. Lär ju välja något i alla fall, mina lungor behöver det. Grejen är väl den att lungorna egentligen är problemet till att jag inte tränar från början. Jag ledsnar ur när jag inte orkar lika mycket som kompisarna… Jag jämför mig helt enkelt, men som hon sa nu då lär jag ha LÅNGA uppvärmningar för det tar längre tid för mina lungor än för friska normala människor. Jag hatar mitt handikapp på de viset, för jag är sån som gillar att ge hundra procent och när jag inte kan det ger jag upp.

Det andra var då utvecklingssamtalet och jag är så stolt över William. Han vill dock inte att jag ska skriva om honom så mycket längre, någon bild och något litet men inte mer. Han är så stor nu att han googlar min blogg själv och därmed så vill han inte att jag lägger ut saker om honom, det respekterar jag. Men han är duktig min stora, lilla son!

Tog mig igenom de avsnitt av Baby daddy jag missat och man skrattar verkligen i den där serien, vilka galningar. Skitkul! Trist att det var serieuppehåll dock.

Fotade lite idag i brist på annat, varsågod!

050Madeleine

051Mommy

053Women

054Grubblare.

056Funderare.

057Och så mycket mer av mig.


6 kommentarer

  1. Så fina foton på dig 🙂
    Ja förstår mycket väll om din son inte vill att du skriver ut en massa på din blogg. 🙂 Men du har världens finaste son iallafall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: