Tipspromenad runt Tisken.

Jag, Björn, William, Björns mamma och hennes karl samt Björns pappa tog oss en promenad runt Tisken på tipspromenad där. Det var ganska svårt så jag tror inte det gick speciellt bra, endast fråga kunde jag svaret på så. Men trevligt var det och perfekt för motionen. Det tar en stund att gå runt Tisken, men det är fint där och efteråt känner man sig så duktig. Motion på ett bra sätt!

Efteråt tog vi och gick in på din sko där Björn köpte nya skor till William, jag checkade in på Twilfit och köpte mig två par strumpbyxor. Nu är jag hemma och William följde med Björn en sväng.

Tänkte försöka se senaste avsnittet av Under the dome när jag ändå har lite tid över. Vad händer för er denna underbara söndag?

001Vackra Tisken.

002🙂

003William.

004Strumpbyxorna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Tipspromenad runt Tisken.

 • 8 september, 2013 at 15:02
  Permalink

  Så härligt med tipspromenad! Det är mysigt tycker jag, även om man inte kan svaren 🙂

  <3 Jennie

  Reply
  • 8 september, 2013 at 21:14
   Permalink

   Jennie Bergius – Visst är det så 🙂 . Det är kul bara att få röra på sig :).

   Reply
 • 8 september, 2013 at 15:26
  Permalink

  Vilken härligt promenad. Men tur att det var någon aktivitet att koncentrera sig på kanske när det är så långt.

  Tack för påminnelsen, hur kunde jag glömma Under the Dome…?! Jag måste ha missat 2 senaste USA-sända avsnitten! Katastrof! haha

  Reply
  • 8 september, 2013 at 21:16
   Permalink

   Martina – Visst är det så 🙂 . Tycker det är härligt att bara gå också 🙂 . Visst är Under the Dome bra 😀 . Jag är helt såld 🙂

   Reply
 • 8 september, 2013 at 17:46
  Permalink

  Härligt det låter 🙂 Här tvättas det och pysslas lite i hemmet.

  Reply
  • 8 september, 2013 at 21:18
   Permalink

   Darksess – Skönt de också. Sånt passade jag på att göra igår 🙂

   Reply
 • 8 september, 2013 at 20:43
  Permalink

  mysigt med en tipspromenad 🙂 idag har jag ridit, annars har jag tagit det lugnt då jag är sjuk

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: