William hostar på, men vi ska testa skolan imorgon. Själv har jag åkt på feber och har djävulskt ont i halsen. Det kom som en bomb ner på mig för kände inget fören ganska sent. Hade då hunnit med att lämna blod vilket kändes bra, jag får bara ge två gånger per år så denna tappning var den sista fram tills Mars. Känns bra att mitt blod kan göra någon annan människa en tjänst. Fick nya järntabletter också ska testa Niferex och de skulle tydligen tas i samband med att man gick och la sig. Ska testa dem, de andra brukar jag nämligen bli så jävla dålig i magen av.

Hur som haver, lugn dag och förutom en lugn dag kanske jag skulle berätta att vi firade in kebabens dag. Lite sånt får man väl fira trots allt?

 

001

20130911-211049.jpg

20130911-211057.jpg

20130911-211107.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: