Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Lördag.

Sitter vid datorn. Björn kom hit inatt och sov således över. Han hade varit på stan med en kompis, jag vaknade strax efter nio och har hunnit med att se Once upon a time. Lär ta igenom serierna jag missat under veckan då jag helt enkelt inte ORKAT titta på något då jag dels prioriterat familjelivet, men även prioriterat min vän Anna.
Livet är ju viktigare än tvserier.

 

Får se vad denna dag ska erbjuda är i alla fall vackra färger utanför fönstret idag.

018

En bild på Williams jättepumpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa