Barnfilmer.

Jag älskar att titta på tecknade filmer, jag börjar väldigt ofta gråta också. Jag tycker om budskapet som finns i de flesta tecknade filmer. Ikväll såg jag och William på Anastasia och den här låten är så fin.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lLfFOCfAlIc[/youtube]

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Barnfilmer.

 • 15 november, 2013 at 22:29
  Permalink

  Jag är också galen i barnfilmer. Lejonkungen gråter jag till varje gång jag ser den! Haha man växer aldrig ifrån såna filmer 😉

  Reply
 • 15 november, 2013 at 22:35
  Permalink

  Jag är också ett stort fan av Disneyfilmerna! Funderar på om man ska samla alla filmerna på en hårddisk till sonen? 🙂 Vill egentligen ha med DVD förpackningarna men får se.

  Vilken är favoritfilmen?

  Reply
  • 16 november, 2013 at 12:46
   Permalink

   Susanna i Oslo – mamma till Melwin – Älskar också Disney, har hela samlingen på dvd och blu-ray 😀 .
   Favoriten blir nog Skönheten och Odjuret, jag älskar den :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: