Balsammetoden i 19 veckor.

På måndag är ser 20 veckor sedan jag slutade med schampo.
Jag ser skillnaden, jag känner skillnaden. Mitt hår har alltid lagt sig platt förut eftersom jag har rakt och tunt hår. Nu med balsammetoden har håret fått mer volym och det känns mycket tjockare. Jag har även hittar små virvlar i håret som inte funnits där förut! Lycka för mig som alltid velat ha lockigt hår! Inte för att mitt hår kommer bli lockigt men jag hittar små, små virvlar som gör mig happy!
Jag upplever också att håret växer fortare än förut, och att håret mår bra.
Så länge jag kan minnas har det kliat i hårbotten på mig, de problemet är helt borta nu.

Balsammetoden! I love it!

Nybörjare med balsammetoden Juli 2013.

001

En av de första bilderna jag tog efter jag slutat med schampo.

Nu ser jag ut så här, 19 veckor senare:

20131123-085810.jpg

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Balsammetoden i 19 veckor.

 • 23 november, 2013 at 12:35
  Permalink

  Vad fint 🙂 Jag skulle inte kunna använda balsammetoden :/ Jag får mjäll om jag inte använder mjällschampoo.. Men där emot så använder jag inte balsam! hehe

  Reply
  • 23 november, 2013 at 13:21
   Permalink

   johanna – Mjäll får man av schampo. Schampo är den största boven till mjäll eftersom schampo torkar ut håret vilket i sin tur leder till mjäll. När man slutar med schampo får hårbotten äntligen chansen att återuppbygga sin naturliga PH balans och mår äntligen bra.

   Reply
 • 23 november, 2013 at 16:47
  Permalink

  vad härligt att det fungerar så bra!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: