På måndag är ser 20 veckor sedan jag slutade med schampo.
Jag ser skillnaden, jag känner skillnaden. Mitt hår har alltid lagt sig platt förut eftersom jag har rakt och tunt hår. Nu med balsammetoden har håret fått mer volym och det känns mycket tjockare. Jag har även hittar små virvlar i håret som inte funnits där förut! Lycka för mig som alltid velat ha lockigt hår! Inte för att mitt hår kommer bli lockigt men jag hittar små, små virvlar som gör mig happy!
Jag upplever också att håret växer fortare än förut, och att håret mår bra.
Så länge jag kan minnas har det kliat i hårbotten på mig, de problemet är helt borta nu.

Balsammetoden! I love it!

Nybörjare med balsammetoden Juli 2013.

001

En av de första bilderna jag tog efter jag slutat med schampo.

Nu ser jag ut så här, 19 veckor senare:

20131123-085810.jpg

6 kommentarer

  1. Vad fint 🙂 Jag skulle inte kunna använda balsammetoden :/ Jag får mjäll om jag inte använder mjällschampoo.. Men där emot så använder jag inte balsam! hehe

    1. johanna – Mjäll får man av schampo. Schampo är den största boven till mjäll eftersom schampo torkar ut håret vilket i sin tur leder till mjäll. När man slutar med schampo får hårbotten äntligen chansen att återuppbygga sin naturliga PH balans och mår äntligen bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: