Är förkyld och förmodligen smittad av sonen. Tänkt att smittor går så fort, William först och nu jag. Har ont i halsen och snuvan rinner, det blev min söndag. Har hunnit med att se på tv-serier också, American horror story och Beauty and the Beast och nu ser jag även på Downton Abbey som jag nu börjar på säsong 3 med, får se om jag hinner klart med säsong fyra innan femman börjar.
Verkligen mysig serie.

Har även varit med och skrivit Williams önskelista, nu ska jag natta William och imorgon har jag föreläsning här i stan hela dagen. Därmed får jag sovmorgon!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: