Haft föreläsning hela dagen idag, intressant även om den kanske inte helt kändes som den berörde de jag jobbar med just nu. Dock försöker jag tänka att föreläsningar kan ge något för framtiden, och oftast tycker jag att det är efteråt som tankarna och kopplingar till saker görs. Åt en god lunch tillsammans två kollegor på Dalasalen, rekommenderar verkligen personer som besöker Falun att äta lunch där. Maten är god och det serveras fina salladsbord och ja det är mysigt. Sen tycker jag att 89 kronor för en lunch är ett väldigt bra pris, framför allt när det är fint runt dig. Lyxigt och gammalt, jag älskar gamla hus så just Dalasalen passar mig utmärkt.

Hur som helst så efter föreläsningen kom jag hem och däckade på soffan rent ut sagt, känner av andningen rejält just nu så astman är verkligen inte i sitt esse snarare så att den tagit rejält stryk av Williams smitta över på mig förkylning. Halsen riktigt bränner, normalt tycker jag att förkylningar brukar lätta men denna är snarare tvärt om. Tror det är bihålorna som också ligger mig till last, får nästan alltid skit på bihålorna vid förkylning. Vaknade med feber så mår mindre tipp-topp. Jag ska försöka lägga mig rätt snart så att jag förhoppningsvis är friskt tills imorgon, vill ogärna vara sjuk nämligen. Så avslutar detta inlägg med ett snörvel och godnatt!

005Älskar verkligen min fina Ljuslykta Lotus från K-M shop.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: