20131127-173650.jpg

Jag var så sjuk igår att jag spydde. Yeah! Var helt slut och kroppen sa väl ifrån antar jag, huvudvärk och illamående inte direkt kul, och de var väl sviterna av man värkande öron, bihålor som skriker, hostan från helvetet och lock för öronen som just nu gett mig tillfällig sus för öronen. Behöver kanske skölja öronen för se är fyllda med skit.

Något positivt då? Inte mycket så här från snart är jag frisk bädden. Men jag lagade middag i dag i alla fall blev hemmagjorda köttbullar gjorda på krossat knäckebröd istället för ströbröd och utan lök.
Potatismos och egen sås. William var nöjd och tur var väl det.

Har förresten sett klart hela Downton Abbey och jag älskar serien. Helt underbar!

Ikväll innan jag lägger mig blir det The Originals.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: