Så har jag då tänkt det andra ljuset, de fick lysa medan William åt middag, vi satt tillsammans där i köket och pratade. Tänk hur snabbt tiden går egentligen, andra advent jag tycker nyss vi satt på kvällen och tände första ljuset och de var en hel vecka sedan. Tiden, en klocka som inte står stilla utan rusar framåt så snabbt. När man väntar på något speciellt tar tiden verkligen tid på sig, men när man inte väntar något så snabbas den på rejält. Tid, dessa tre bokstäver som krånglar till livet så mycket. Jag har inte tid med detta, tiden räcker inte till och när ska jag ha tid med det här? Tre små korta bokstäver som så mycket rör till vår lilla vuxna värld. När man var barn gick tiden så sakta och det kändes som man aldrig skulle bli färdig, men som vuxen finns det ingen tid och den tid vi har är alldeles för liten. Tiden, det är viktigt att ta vara på tiden, vi har den och borde verkligen värdesätta den.

001

022

031

023

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: