Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Denna lilla måndag.

Första stunden på dagen bestod av jobb, måndagar brukar gå rätt fort men det känns ändå okej

Fick frågan idag vilket värmeskydd jag använder på håret eftersom jag använder platttång. Hehe, fick förklara att mitt hår är naturligt platt och reaktionen blev som vanligt! VA! Är ditt hår så där naturligt?
Jag har alltså spikrakt hår, kanske inte jättevanligt med hår helt utan vågor.

. Jag drog och fixade naglarna på Daily life spa vid fyra, William och Björn åkte till frisören och fick sina hår klippta. De hämtade upp mig på stan och vi åkte och handlade ingredienser för dagens middag. Kom hem hit, åt mat. Såg sista avsnittet på säsong 1 av New girl.

Jag har hunnit med senaste avsnittet av Revenge och nu ser jag första avsnittet av Girls.

Hoppas ni haft en fin måndag.

019

Related Tags:

4 Comments

  1. Brukar vara så att de som har rakt vill ha lockigt och de med lockigt vill ha rakt, själv är mitt hår vågigt när det är kort och rakt då det är långt. Ha en fin Tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa