Första stunden på dagen bestod av jobb, måndagar brukar gå rätt fort men det känns ändå okej

Fick frågan idag vilket värmeskydd jag använder på håret eftersom jag använder platttång. Hehe, fick förklara att mitt hår är naturligt platt och reaktionen blev som vanligt! VA! Är ditt hår så där naturligt?
Jag har alltså spikrakt hår, kanske inte jättevanligt med hår helt utan vågor.

. Jag drog och fixade naglarna på Daily life spa vid fyra, William och Björn åkte till frisören och fick sina hår klippta. De hämtade upp mig på stan och vi åkte och handlade ingredienser för dagens middag. Kom hem hit, åt mat. Såg sista avsnittet på säsong 1 av New girl.

Jag har hunnit med senaste avsnittet av Revenge och nu ser jag första avsnittet av Girls.

Hoppas ni haft en fin måndag.

019

4 kommentarer

  1. Brukar vara så att de som har rakt vill ha lockigt och de med lockigt vill ha rakt, själv är mitt hår vågigt när det är kort och rakt då det är långt. Ha en fin Tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: