Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Pangbom jag är trött.

Ny tisdag och jag har jobbat en vecka sedan lovet. Snacka om att tiden har en förmåga att poffa framåt.
Idag hade jag först planering, fick något surt moln över mig själv som surade sig för jag fortfarande inte fått min legitimation. Jag känner ganska stor bitterhet emot skolverket som inte bara kan fixa legitimationerna. Efter att man fått gått ett år med mentor och dessutom fått betala 1500 anser jag att vi som fått dessa bromsklossar borde få vår legitimation fortare. Skolverket ligger ganska långt ner på min popularitetslista som ni märker.

Hade även en introduktionsutbildning i NTA på eftermiddagen och när jag kom hem däckade jag på soffan. Sov ganska tungt och kände mig slut. Powernap kan man väl kalla saken!

Nu sitter jag här, ska strax borsta tänderna och sedan se någon serie. Är många som dragit igång men lotten för dagen faller på The Fosters och Switched at birth, både handlar ju om sånt jag brinner för lite extra. Barn i nöd och även det lilla spännande med språk. Switched at birth är det ju teckenspråk i och The fosters handlar om fosterbarn! Jätteintressant verkligen, även om det ”bara” är dramaserier och inte på riktigt.
Jag skulle vilja lära mig svenska teckenspråket, och en del av mig skulle verkligen vilja ta emot fosterbarn och bli familjehem. Dock tänker jag en del på saker runt omkring, att ta emot barn i sitt hem ger också en hotbild och det är den biten som får mig att backa.

Nä nu ska jag kika på serier och börja göra kvällen här!

054

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: