Sista måndagen i januari.

William blev ju sjuk idag så dagen bestod av att ta hand om honom, vi åkte hem till Björn tillsammans och fick jättegod gulaschsoppa. Efter maten åkte jag tillbaka hem och William stannade hos Björn. Björn vabbar imorgon nämligen så jag får jobba, man lär ju pussla lite när det kommer till såna här saker.

Jobb för mig imorgon i alla fall, en intensiv dag som står på agendan. Tisdagar brukar nämligen vara väldigt intensiva, men så är livet ibland.
Blir väl sängen för mig snart har haft ont i huvudet i flera timmar.

Kikat på nyaste avsnittet av Girls i alla fall, och jag gillar den serien ganska speciell men ändå väldigt kul.

 

019

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: