William börjar äntligen pigga på sig så imorgon blir det skola för hans del. Idag är jag hemma med honom, igår var det Björn som vabbade. Skönt när man kan göra så, då slipper man ju förlora massa pengar.

Jag har funderat en del om man skulle operera ögonen så man slipper ha linser, är väl lite priset som känns där. Men kostnaden för en operation av ögonen är rätt dyrt, jag kommer bli tvungen att göra båda ögonen vid en operation eftersom jag ser dåligt med båda. Mimira finns i Borlänge så det känns ju spontant som det bästa alternativet. Jag vill verkligen, bara tanken på att slippa köpa linser och greja med sånt skulle kännas som en dröm. Men som sagt det kostar en del och just nu är det frågan om man har råd? Lån är ju inte direkt något som är skitkul att dra på sig.

Har någon av er gjort en ögonoperation?

016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.