1. The Originals. Jag älskar den serien, den är vad The vampire diaries varit. TVD går just nu på sparlåga, förra avsnittet tänkte jag bara “same old” Elena ska bli räddad igen och ingen fattar att något är fel… Nä The originals får gärna för mig ta över TVD för mig!

2. Bitten, efter bara fyra avsnitt är jag helt såld. Vilken serie, jag älskar den. Egentligen vet jag inte vad det är serien har som fångar mig så men WOW.

3. The Fosters, jag älskar denna mysiga dramaserie. Den är fantastisk och jag myser gärna ner mig i den.

4. Revolution, ja vad ska man säga. Jag har varit såld på serien sedan start, älskar karaktärerna och älskar Monroe och hans son.

5. Denna var svår att välja men det föll sedan på Pretty little liars, grejen är den att fler borde hamna här men jag känner att PLL ändå är den jag ser före de av delande femmor.

Det här är alltså dem som spelas just nu, skulle jag lägga upp fem i topp av alla mina serier så ser det lite annorlunda ut. Men just nu följer jag dessa + flera till varje dag så av dem kommer dessa i första hand.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: