Hemma hos mig Rosad av en fin vän!
Hemma hos mig

Rosad av en fin vän!

Fick en ros av Anna med familj idag genom sms. Så himla gulligt!
Fin var den också, han på Interflora var dock lite bekymrad först eftersom han inte hade några röda rosor. Men han frågade om det gick bra med en annan färg? Självklart sa jag. Hehe det finns sällan rosor när jag fyller år! Jag fyller alldeles för nära alla hjärtans dag nämligen!

081 082

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: