Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Rosad av en fin vän!

Fick en ros av Anna med familj idag genom sms. Så himla gulligt!
Fin var den också, han på Interflora var dock lite bekymrad först eftersom han inte hade några röda rosor. Men han frågade om det gick bra med en annan färg? Självklart sa jag. Hehe det finns sällan rosor när jag fyller år! Jag fyller alldeles för nära alla hjärtans dag nämligen!

081 082

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa