Idag kom min ena granne ner hit, det var meningen att vi skulle fikat här men hennes ena barn hade tyvärr blivit sjuk. Det ringde dock på dörren och utanför stod hon med ett paket till mig, innehållet var så himla fint. Badsalt och olja så underbart! Hon sa; det är sånt här vi mammor behöver. Hur gulligt som helst! Blev så himla rörd! Jag brukar tänka på det där många skriver om hur vi svenskar inte pratar och umgås med våra grannar men det stämmer inte alls i vårat hus, här pratar vi med varandra och vi stannar och frågar hur varandra mår. Aldrig det där alla påstår att man väntar innan man går ut i trappen, vi öppnar dörrar åt varandra, hjälper varandra. Lånar saker av varandra, umgås och i sommar ska vi försöka ha en lite gårdspicknick tillsammans. Här bor vi även med olika bakgrund och olika jobb, ändå så trivs vi ihop och uppskattar varandra. Jag håller inte med om att vi skulle vara sterila här, men så tror jag saker handlar mycket om personlighet också hur man är emot nya människor överlag.

Tusen tack för den fina presenten underbara granne med familj!

056

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.