Grannar.

Min granne och Williams bästa väns mamma kom ner hit igår och firade att jag fyllt trettio i veckan.
Vi pratade, skrattade och fikade. Jättetrevligt att bara ses jag och hon utan barn. Jag har verkligen helt underbara grannar här. Denna fina bricka fick jag av henne och hennes familj. Så himla fin och så himla mycket jag!

031

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: