Sitter med en hårinpackning och har nyss hunnit med att städat hemmet. Idag blir det mer kalasfirande och jag passar på att tvätta håret för andra gången denna vecka. Jag har alltså trappat ner ganska rejält, det är fem dagar sedan förra tvätten är nyfiken på hur länge jag kommer hålla upp denna vecka?

Kikar lite på The tomorrow people som jag inte hunnit med att se. Ganska många serier som jag ligger efter med, men jag har hunnit med en del också. Pretty little liars till exempel, tyckte de nyaste avsnittet var okej men kanske inte de bästa? Däremot Bitten, jag ÄLSKAR den serien.

Nä nu ska jag fortsätta titta på The tomorrow people, tänkte ha inpackningen i håret tills jag sett klart detta avsnitt.

035

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: