Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Shoppa och var glad.

Igår gjorde jag vad jag trodde var ett riktigt fynd, jag köpte en rullgardin på maxi för 149:- blev dock rejält besviken då den var för för kort för Williams fönster när jag kom hem. Attans liksom, var bara att bita i det sura äpplet och förbannas över mitt köp. Så idag ska jag försöka ta mig tillbaka till Maxi och byta den till en längre variant. Jag tänkte nämligen att William skulle få en rullgardin på sitt rum, och jag vill tro att det skulle bli väldigt bra med lite mörkare därinne på nätterna.

Det här med att handla och göra om är helt min grej, jag letar ständigt efter nya saker att ha i hemmet och för mig är ett köp detsamma som glädjerus. När man då hittar tjänster som Lyoness blir man riktigt glad. De erbjuder nämligen pengar tillbaka på alla köp man gör. Hur underbart är inte de? Efter ett tag kan man ju köpa ännu mer! Shopping är kul eller vad säger ni?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: