Jag förstod redan i höstas när jag såg trailern att denna serier skulle fånga mitt intresse och nog gjorde den de. Flera skådespelare från andra serier jag följt är med i serien vilket gav den ett extra skjut upp på listan, men även de faktum att den är övernaturlig, den spelar lite på framtiden och att den redan från början har den där tvisten med kärlek på ett omöjligt plan får mig att redan känna att denna kommer toppa min favoritlista. Jag är såld!

4 kommentarer

  1. Kände precis likadant när jag såg trailern! Jag bara visste att jag skulle bli helt tokig i denna nya serie! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: