Inlägget är ett samarbete.

Jag letar stundvis efter en bil, det går i perioder. Vissa perioder känns det självklart att skaffa bil och vissa tycker jag ändå att pendlandet med buss funkar. En grej med att det tar tid för mig att ta itu med bil tankarna är allt det dyra som kommer till. Det är bensin/diesel, skatt och försäkring och sedan däck och fälgar som också kostar. Nyss hittade jag en sida med däck som har bra priser, sidan heter Nordendäck och de säljer däck och fälgar till bra priser om du inte redan kollat in den sidan tycker jag du ska gå dit. Den är enkel och du kan med lätthet hitta det du söker.

2 kommentarer

  1. För att inte tala om alla reparationer som kan kosta multum. Det är huvudlöst. Ju nyare bil, desto svårare att fixa “själv” så man måste lämna in den till verkstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: