20140222-141957.jpg

 

Jag hade riktigt trevligt igår med kollegorna på Broken dreams, jag åt en Stuntman Mikes killa Quesadilla och drack en öl till det. Ölen var ekologisk så det kändes bra att jag tog en sån. Jättegod mat var det och ölen var också god, hade väl egentligen inte behövt tagit ölen men var sugen på öl. Jättekul hade vi med mat, prakt och skratt en helt perfekt fredagskväll helt enkelt. Fick skjuts hem av en kollega och vi var i Falun runt 23:00, då gick jag genast och la mig och sov.

Idag har jag plöjt igenom, Beauty and the beast, Teen Wolf, Twisted och ser nu på Saving hope. Således är jag snart i fas med alla mina serier igen.


2 kommentarer

  1. Låter inte dumt hörru! Ser själv framemot när jag kan ta en öl eller två i goda vänners lag igen. Eller, bara att träffa dem på egen hand och inte känna någon stress över att lillan ska ammas eller så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: