Så var denna dagen slut, William ligger nerbäddad i sin säng och här sitter jag.
Det är rätt lugnt här hemma, jag har hunnit med att se Saving hope och den nya serien About a boy som jag gillade på en gång, baserad på filmen med samma namn. och ser nu på Bitten. Efter jag sett klart Bitten blir det nog sängen, jag är jättetrött.

Middagen idag var tacos, en rätt jag verkligen älskar. Eftersom jag försöker leva mer eko så var nästan allt ekologiskt och jag får för mig att grönsaker är godare så. Jag är lite sugen på att börja odla lite här hemma men frågan är hur enkelt det är i en lägenhet med liten balkong.

Hur mycket ekologiskt köper ni? Jag köper nästan alltid grönsaker och frukt ekologiskt men det är inte alltid det finns. Mjölk är alltid ekologiskt eftersom jag inte tycker det är någon summa att bråka om, ekomjölken skiljer någon krona från “vanliga”.
Kaffe tycker jag är viktigt att köpa ekologiskt och därför är mitt kaffe eko.

Annars går plastbantningen bra, fler och fler plastprodukter åkte ut och fler i bra material kommer in.

Just ja bytte header idag. Mindre på William för hans skull.

Namnlöst-12


4 kommentarer

  1. Åt tacos igår. 🙂 Det är mums.
    Egentligen skulle jag vilja ha mer ekologiskt men i vissa fall är det svårt att få tag i här. När jag va liten åt jag nästan bara ekologiskt och närodlat. Borde bli bättre på det. 😉

  2. Tack för din hållna tumme, det gick sisådär igår. Blev av med sakerna iaf 🙂

    Skulle vilja äta mer ekologiskt än vad jag gör. Eller, det är barnen jag vill ge ekologiskt känner jag, vill att de ska få det bästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: